Advertisement

Φωτιά Σταμάτα : 7uwwat5zbj7kqm / «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα.

Φωτιά Σταμάτα : 7uwwat5zbj7kqm / «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα.. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Προσήχθη ένας 63χρονος αλβανικής καταγωγής μελισσοκόμος, για την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην σταμάτα, στο τμήμα διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής κι εφόσον αποδειχθεί η. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος. Σε σύλληψη μετατράπηκε, πριν από λίγο, η προσαγωγή 64χρονου μελισσοκόμου, από υπαλλήλους της διεύθυνσης. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος.

Mcngiotkl68vhm
Mcngiotkl68vhm from www.vradini.gr
Προσήχθη ένας 63χρονος αλβανικής καταγωγής μελισσοκόμος, για την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην σταμάτα, στο τμήμα διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής κι εφόσον αποδειχθεί η. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της σταμάτας και της ροδόπολης. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Δύσκολη είναι η μάχη με τη μεγάλη φωτιά στη σταμάτα, με τις φλόγες πλέον να έχουν φτάσει σε σπίτια.οι πρώτες εικόνες από το μέτωπο είναι αποκαρδιωτικές:σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες απειλούν κατοικημένη. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 66 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, 5. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην σταμάτα αττικής, όπου η φωτιά έχει φτάσει στα σπίτια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Ο οικισμός γαλήνη, ο οποίος χθες το μεσημέρι εκκενώθηκε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Σε σύλληψη μετατράπηκε, πριν από λίγο, η προσαγωγή 64χρονου μελισσοκόμου, από υπαλλήλους της διεύθυνσης. «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα. Τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί από την ελ.ασ για τη φωτιά στη σταμάτα, αφέθηκαν ελεύθερα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των. Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα. «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης.

Ws Um2o0aagnim
Ws Um2o0aagnim from www.skai.gr
Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα. Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 64χρονου μελισσοκόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά κινείται. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος. Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα.

Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική.

Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική. Στη πορεία της πέρασε από σταμάτα, ροδόπολη, διόνυσο. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη φωτιά στη σταμάτα, καθώς η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της σταμάτας και της ροδόπολης. «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ο οικισμός γαλήνη, ο οποίος χθες το μεσημέρι εκκενώθηκε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Οδηγήθηκε ωστόσο για κατάθεση από τις. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης.

Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Δύσκολη είναι η μάχη με τη μεγάλη φωτιά στη σταμάτα, με τις φλόγες πλέον να έχουν φτάσει σε σπίτια.οι πρώτες εικόνες από το μέτωπο είναι αποκαρδιωτικές:σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες απειλούν κατοικημένη. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος.

It2ufmily K3bm
It2ufmily K3bm from www.vimaonline.gr
Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη φωτιά στη σταμάτα, καθώς η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της σταμάτας και της ροδόπολης. Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής. Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και.

Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην σταμάτα αττικής, όπου η φωτιά έχει φτάσει στα σπίτια.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 64χρονου μελισσοκόμου. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί από την ελ.ασ για τη φωτιά στη σταμάτα, αφέθηκαν ελεύθερα. Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής.οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Οδηγήθηκε ωστόσο για κατάθεση από τις. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος. Σε σύλληψη μετατράπηκε, πριν από λίγο, η προσαγωγή 64χρονου μελισσοκόμου, από υπαλλήλους της διεύθυνσης. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην σταμάτα αττικής, όπου η φωτιά έχει φτάσει στα σπίτια. Μήνυμα του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο.

Posting Komentar

0 Komentar